Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

KLUBBENS ÅRSMØTE 4. MARS

Årsmøtet i Levanger Judoklubb ble avholdt onsdag 4. mars. Det var 13 personer til stede, og det er ikke så mange for en klubb med 120 medlemmer. Antall frammøtte er omtrent slik det pleier å være, og kan tolkes som et tegn på at klubbens indre liv er preget av harmoni. Dette gjenspeiler seg blant annet i valg av styre. Klubbleder Alf Birger Rostad fortsetter og har hatt vervet siden 1997, og før det i flere perioder. Styremedlemmer som var på valg, ble gjenvalgt, med ett unntak, Gunnar Reitan kom inn som 1. vararepresentant og avløste Anne Ma Ward.


Rundt bordet, fra høyre mot venstre: Jørn Magne Hansen, Tore Brenne, Jan-Erik Larsen, Johnny Lund og Alf Birger Rostad. Sistnevnte går nå inn i sitt 16. år som klubbleder.

Regnskapet viste at klubben hadde en omsetning på 415 000 kr med et resultat på 92 000 kr. De største utgiftspostene er stevnedeltakelse mens arrangement av stevner er tilsvarende største inntektspost. Det gode resultatet for årets regnskap kan i hovedsak tilskrives lotteri- og bingoinntekter. Budsjettet for 2009 legger opp til en omsetning på 410 000 kr, der stevner, lotteri/bingo og klubbkontingent er de største inntektspostene. På utgiftssida er det blant annet lagt opp til mattekjøp for 60 000 kr.

Styret i Levanger Judoklubb for 2009

Leder

Alf B. Rostad

Ikke på valg

Nestleder

Snorre Johansen

Gjenvalgt for 2 år

Kasserer

Jan-Erik Larsen

Ikke på valg

Sekretær

Johnny Lund

Gjenvalgt for 2 år

Styremedl. 1

Anne Brit A. Reitan

Gjenvalgt for 2 år

St.m. 2 (aktives repr.)

Ingebjørg Holbø

Gjenvalgt

Styremedl. 3

Eirik Lein Strand

Gjenvalgt for 2 år

Styremedl. 4

Jørn Hansen

Ikke på valg

Styremedl. 5

Lars Erik Bjørås

Ikke på valg

1. vararepr.

Gunnar Reitan

Ny

2. vara. (aktives repr.)

Jørgen E Hansen

Gjenvalgt


Rundt bordet, lengst borte fra venstre: Ingebjørg Holbø, Thor Holbø, Lillian Bjørklund, Nils Inge Bjørklund, Jørgen Bjørklund, Gunnar Reitan, Hans Morten Løvrød og Jørn Magne Hansen


F.v.; Tore Brenne og Eirik Lein Strand


F.v: Jørgen Bjørklund, Gunnar, Hans Morten, Jørn Magne og Tore Brenne.

10.03.2009 S.J./J.L.
Foto: E.L.S.


Til toppen