Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

HARD KAMP OM MEDALJENE I ÅPENT TRØNDERSK MESTERSKAP

Med 250 deltakere 10. mai satte Åpent Trøndersk Mesterskap ny deltakerrekord, og resultatet ble mange store og tøffe vektklasser. Norgescupdelen hadde 180 deltakere mens barneklassene hadde 70. Den store svenske deltakelsen satte uten tvil preg på stevnet. Svenskene forsynte seg rikelig av medaljebordet, men måtte også finne seg i å gi tapt for norsk motstand.
Lotta Petterson (Judo Sundsvall) er nybakt nordisk mester, og vant 78-kilosklassen for damer. Likevel måtte hun godta at gullet gikk til Levangers Ingjerd Camilla Skogmo i åpen klasse.

Alt i alt fikk Levanger Judoklubb fikk 11 medaljer i NC-stevnet, noe som arrangørklubben kan være stolt av.

Torje B. Venseth tok sølv i junior -60 kg, og her ble det Lars Moland (NJJK) som stakk av med gullet. Torje gikk også i seniorklassen -66 kg, men lyktes ikke å komme videre etter innledende kamper.

Benjamin Rajabi og Vidar Lund fikk hver sin bronse i junior -66 kg. Gullet gikk til Glenn Gøransson (Østersund) og sølvet til Peder Kristiansson (Sundsvall). I seniorklassen -66 kg lyktes Vidar bedre, og endte opp med sølv. Ikke uventet ble det Thomas Engebrethsen (BK) som tok gullet.

Håvard T. Johansen slo til med 3 medaljer; sølv i junior -73 kg og bronse i både senior -73 kg og senior åpen klasse -73 kg. Håvard ble dermed den fra LJK som gjorde størst medaljefangst, og har all grunn til å være fornøyd med innsatsen.

Kine Meinhardt gjorde god figur og kjempet seg til bronse i junior -70 kg og det samme i senior -63 kg. Det ble den rutinerte Maja Lynge Christiansen (Drammen) som fikk gull i begge disse klassene. I den tøffe åpne klassen vant Kine to kamper og kom på en 5.-plass.

I ungdomsklassene ble det to medaljer til LJK. Sigbjørn Eliasson (12) tok bronse i 42-kilosklassen og Ole Johnny Westrum (14) fikk tilsvarende medalje i 73-kilosklassen.