Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

NORDENFJELDSK MESTERSKAP I NAMSOS

Cirka femti deltakere fra klubbene i Trøndelag hadde funnet veien til Nordenfjeldsk mesterskap 29.11. Namsos Judo Club var arrangør, og Levanger JK stilte med 13 deltakere. I ungdomsklassen ble det  flotte bronsemedaljer til Ørjan Larsen (13) og Tore Nilsberg Torp (12). Ørjan vant sine tre kamper i innledende pulje i +60 kg med 10 poengs seire, og var dermed klar for semifinale. I semifinalen tapte Ørjan for Martin Olden fra Nidaros. Vinner av klassen ble ikke uventet Simon Einvik fra Namsos.

Tore Nilsberg Torp sørget for den andre bronsemedaljen til LJK. Tore hadde først deltatt i klassen for barn, men valgte også å stille i klassen -42 for ungdom. At han klarte å sikre seg en bronse i denne klassen, står det derfor respekt av. Tvillingbroren Endre Nilsberg Torp og Jan Erik Lund (13) gikk også i samme klasse. De kjempet begge godt, men uten å få medaljeplass. Kim Rejo Westrum (12) deltok i sitt tredje stevne. Han gikk i ungdomsklassen +60 kg og vant en kamp i innledende pulje med en flott 10 poengs scoring. Jon Åge Ward var debutant i samme vektklasse. Han viste at han har hatt god framgang, sjøl om det ikke ble noen seire denne gangen.

I barneklassen hadde LJK ni deltakere. De hadde reist med buss til Namsos fredag kveld og hadde overnattet i Namsoshallen. I barneklassen deltok Aurora Norum, Ingelin Ravlo, Robert Oksvoll, Endre Nilsberg Torp, Tore Nilsberg Torp, Robert Kverkild, Emil Sødahl, Jan Robert Ward og John Erik Steinsli. For noen var dette det første stevnet, mens andre var mer rutinerte. Og med god grunn kunne de være stolte da de fikk deltakermedaljene.

Nærøy Judoklubb markerte seg som en positiv overraskelse på stevnet. Klubben ble startet i sommer, og hadde allerede klart å få med nærmere femten  utøvere. Disse var gradert til gult belte dagen i forveien. Medlemmene fra Nærøy imponerte både med korrekt opptreden på matta og med mange gode teknikker.

Stevnet var godt arrangert av Namsos Judo Club. Tidsplanen holdt godt og det var en fin ramme rundt stevnet. Det er ingen tvil om at klubben er klar for større arrangøroppgaver på sikt. Alf B. Rostad var hoveddommer og med seg hadde han mange nye dommere som fikk anledning til å prøve seg.