Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

GOD INNSATS I NEDERLAND

Ola Løvrød (15) og Henrik Reitan (14) deltok i to judostevner i Nederland den 17. og 18. oktober. Begge to er med på ungdomslandslaget som reiste under ledelse av landslagstrener Jessica Wåhlstedt. -Det var kjempemoro å konkurrere i Nederland, forteller guttene. -Det var mange deltakere i klassene og tøff konkurranse. Henrik sikret seg en 5.-plass og en 7.-plass, og er svært godt fornøyd med det. Selv om det ikke ble noen plassering på Ola, har han god følelse for det han presterte på matta. -Jeg vant en kamp og synes jeg klarte meg godt i mange kamper, sier han. -Dommerne var strengere enn i Norge og det var lett å pådra seg straff for passivitet, men jeg tok signalene fort og passet meg for dette.

Meget godt fornøyd med å ha skaffet seg internasjonal kamperfaring.
                 Ola Løvrød (blå) og Henrik Reitan.

Lørdag deltok ungdomslandslaget i et stevne i Emmen og dagen etter i Alkmaar. I Alkmaar deltok det 550 utøvere fra England, Frankrike, Sverige, Tsjekkia, Belgia, Tyskland og Norge. Som man skjønner, er det store forhold sammenliknet med Norge. Stevnet startet kl 9 og var ferdig kl 18. Med 10 kamparealer og god rutine fra arrangørene så går det unna.