Hovedside ] [ Nyhetsarkiv ] Historikk ] Trening ] Stevner ] Medlemsinfo ] Styret ] Utdanning ]

Kontakt oss


Innhold A-Å

Linker

Nyhetstips?


Judoforum

Bildegalleri

NettbutikkGRADERING TIL BLÅTT ETTER 20 ÅR
Kjartan Gjelvold (36) var en ung og lovende judoutøver fram til midten av tenårene. Etter nærmere 20 års fravær fra judomatta har han nå gjenopptatt gamle sysler, og beviste at han fortsatt er lovende ved å gjennomføre ei meget god gradering til blått den 14. juni. Sondre Hov Naavik (15) og Jakob Karevold Grønhaug (16) graderte seg til blått samtidig, og senior Kjartan må nok forvente at ungguttene ypper seg på treningene til høsten.

AKTUELT:

Treningsfri fram til august. God ferie!


 

EKSAMEN I JUDO FOR ISAK DANIELSEN
Isak Danielsen (18) er avgangselev ved idrettslinja ved Steinkjer videregående skole, og torsdag 16. juni var han oppe til praktisk-muntlig eksamen i toppidrett. Judo er selvsagt toppidrettsfaget for Isak. Med bronse fra NM i april har han dokumentert at han hevder seg i konkurranser, men hvordan ville han klare seg i en eksamenssituasjon?
Les mer

FIKK KJØRT SEG I BUDO NORD CUP
Henrik Reitan og Jørgen Ruiz Garcia deltok i Budo Nord Cup i Lund i Sverige 2. - 5. juni. Dette er et stort internasjonalt stevne med 450 deltakere fra mange land, noe som gjør at stevnet holder et meget høyt sportslig nivå.
-Det var moro å delta, forteller guttene, men det ble bare en kamp på oss hver. Henrik gikk i U17 -73 med 24 deltakere mens Jørgen gikk i U20 -73 med 22 deltakere. Les mer

 

Hit Counter siden 12.08.2001             Oppdatert 27.06.2011 av Snorre Johansen

                 Adresse: Postboks 229, 7601 Levanger Kontonr. 4420 85 20056